Kaweah Falls

Dit project is opgezet om de mogelijkheden van 3D ontwerp te illustreren. Het is gebaseerd op een bestaand grondplan van een lodge die gebouwd is boven een waterval. Het project kan van binnen en van buiten bekeken worden, het behoort zelfs tot de mogelijkheden om een geanimeerde rondgang door het pand te maken.

Deze versie is niet voorzien van meubilair, de keuken en badkamers zijn niet ingericht. Maar het is heel goed mogelijk om elk vertrek volledig te stofferen en in te richten volgens de gewenste smaak. Op deze manier kan al voor de eerste steen wordt gelegd beoordeeld worden of de afmetingen van een vertrek en de routing door het pand aan de eisen zullen voldoen. Fouten als bijvoorbeeld een invalidentoilet dat met rolstoel of rolscooter niet bereikbaar is, of niet groot genoeg om ermee naar binnen te gaan kunnen al ontdekt worden voor de bouw begint.

Bekijk het project met stills in pdf

U kunt hier een pdf downloaden waar op 9 pagina's een indruk wordt gegeven van het gehele project

Bekijk het project in een geanimeerde mp4

U kunt hier een mp4 downloaden waar geanimeerd een boven- en zijaanzicht van het project wordt gegeven

Bekijk het project met SketchUp viewer

Hiermee kunt u zelf bepalen welk onderdeel van het project u nader wil bekijken, installeer SketchUpViewer en download Kaweah Falls met rots en strand.skp

Kaweah Falls presentatie.pdf

Kaweah Falls presentatie.mp4

SketchUpViewer.msi

Kaweah Falls presentatie.skp

Wilt u persoonlijk contact met of zonder beeldverbinding dan kunt u met een Skype account (en een webcam) kosteloos contact maken door op de S te klikken.

Copyright Bert Print & Zet - maart 2017 ©